Volwassenenteam

Maak kennis met de psychologen, hun verhaal en hun visie op een behandeling.

Psychotherapeut en coördinator

Judith Wauters

"Ik kan wel vertellen dat ik een ontzettende bewondering en interesse heb in mensen. Iedereen heeft een eigen verhaal, maar tegelijk zijn daar ook zoveel gelijkenissen in te vinden. En het is het luisteren naar zowel de verschillen als de gelijkenissen waarin je verbinding kan voelen. Dit is waar psychotherapie voor mij om draait; verbinding (her)vinden en voelen met jezelf en met je omgeving."

Psychotherapeut (i.o.)

Frédérique Stockmans

"Het is voor mij een hele eer om met jou mee te mogen kijken en voelen. Om jezelf kwetsbaar op te kunnen stellen, is het van groot belang dat er vertrouwen is tussen ons. Deze vertrouwensrelatie en jouw hulpvraag vormen dan ook de basis van de begeleiding. Ook vind ik het heel belangrijk om naast de moeilijkheden, eveneens aandacht te hebben voor jouw krachten en sterktes."

Psycholoog

Ilaria Collu

"Samen wil ik met jou op zoek gaan naar wie je echt bent en wat je echt wilt. In dit proces creëer je verbinding met jezelf. De verbinding met jezelf is de basis die jou sterk genoeg maakt om met de vele moeilijke gebeurtenissen in het leven om te gaan. Door de verbinding met jezelf geraken jouw lichaam en geest terug in balans."

Psycholoog

Marieke Custers

"Mensen beschrijven mij als een zorgzaam, empathisch persoon die goed kan luisteren. Ik vind het fijn om mensen te helpen zichzelf te begrijpen en hen te ondersteunen waar ze het moeilijk hebben. We gaan samen op zoek naar handvaten die je kunnen helpen op zo’n moment. We gaan je eigen waardes opzoeken zodat je deze kan inzetten wanneer nodig."

Kinderen en jongerenteam

Maak kennis met de psychologen, hun verhaal en hun visie op een behandeling.

Psycholoog

Astrid Wauters

"Ik wil samen met kinderen en jongeren op pad gaan om samen te kijken naar datgene wat hen tot bij mij brengt, maar ook naar wat er wel goed gaat. Om samen de puzzel te leggen, kan ik in sommige gevallen gebruik maken van psycho-diagnostiek. Ten slotte vind ik het belangrijk om, als dat nodig is, ook te werken met het gezin. Ook hier kan het soms lastig lopen. Ik help graag zoeken naar de weg die jullie terug dichter bij elkaar kan brengen."

Psycholoog

Aamke Teelen

"De wereld is een bijzonder mooie plek. Het is een plek waarin we ervaringen kunnen ontlenen aan elkaar. Een plek waarin we ons gezien en gehoord kunnen voelen. Als baby, kind, volwassene en oudere. Een plek waar we ons kunnen (ver)binden met elkaar. Ik nodig jou uit om samen de wereld te laten schitteren."