suonglephoto2021(76)

Marieke Custers

Psycholoog voor jongeren en volwassenen

Over mij

Ik ben altijd iemand geweest die klaarstaat voor anderen, voor mensen die dicht bij mijn staan. Mensen aanvoelen is een van m’n sterktes. Het was voor mij dan ook een logische keuze om psychologie te gaan studeren. Na mijn middelbaar ben ik eerst nog een jaar op uitwisseling in Australië geweest. Dit was een zeer leerrijke ervaring, ik ben daar erg gegroeid in mijn zelfstandigheid. Daarna ben ik begonnen met mijn studie psychologie in Maastricht, Nederland.

Mijn doelgroep en werkwijze

Je kan bij mij onder andere terecht met angstgevoelens, stress, piekeren, onzekerheden, eenzaamheid, stemmingsklachten, een moeilijke thuissituatie of moeilijkheden op school. Hoewel ik me in mijn opleiding heb gespecialiseerd in jongeren, kunnen volwassenen ook zeker bij mij terecht. 

Ik vind het heel moedig dat je al een eerste stap hebt gezet in het zoeken van begeleiding. Als je nog vragen of onzekerheden hebt, kun je me altijd een mailtje sturen. De visie op therapie wordt hier nog wat verder uitgelegd. Het traject dat we samen zouden gaan doorlopen, wordt hier verder in detail beschreven.

Je kan bij mij terecht voor...

Psychologische begeleiding volwassenen

Individuele gesprekken waarbij ik feedbackgericht tewerk ga en me laat inspireren door interventies uit de cognitieve gedragstherapie.​

Psychologische begeleiding jongeren

Individuele gesprekken met jongeren vanaf 12 jaar waarbij ik krachtgericht en gedragsgericht tewerk ga om samen te zoeken naar handvaten voor moeilijke momenten. Ik ben steeds geïnteresseerd in jouw mening over ons traject.​

Ervaring

Opleiding

Erkenning