Klinisch psycholoog en integratief psychotherapeut voor volwassenen

Judith Wauters

Over mij

Partner, vrouw, psycholoog, psychotherapeut in opleiding, en als er een beetje tijd over is (kleinschalig) theatermaker.

Ik zou willen zeggen dat psycholoog mijn droomberoep was als jong meisje, maar zoals vele anderen wilde ik zoiets worden als ‘zangeres’. Ook al denk ik dat ik daar niet veel mensen een plezier mee gedaan zou hebben. 

Psycholoog worden is langzaam binnen geslopen en met me mee gegroeid. Van een overtuigende keuze aan de start van mijn studententijd, via veel intrigerende gesprekken, naar me verder verdiepen in de psychotherapie. En verder? Dat zal de toekomst uitwijzen!

Over therapie en verbinding

Ik kan wel vertellen dat ik een ontzettende bewondering en interesse heb in mensen. Iedereen heeft een eigen verhaal, maar tegelijk zijn daar ook zoveel gelijkenissen in te vinden. En het is het luisteren naar zowel de verschillen als de gelijkenissen waarin je verbinding kan voelen. Dit is waar psychotherapie voor mij om draait; verbinding (her)vinden en voelen met jezelf en met je omgeving. 

Abstracte woorden, dat besef ik wel, maar iets dat je heel concreet kan ervaren. Wees ‘nieuwsgierig’, maar nog meer welkom!

Wil je graag iets meer lezen voor je de sprong waagt? Dan kan je hier meer lezen over de visie op therapie en hier op hoe we samen te werk zouden kunnen gaan.

Opleiding

Ervaring

Erkenning