Zo kom je met ons in contact

Wil je graag een eerste gesprek inplannen? Dat kan op verschillende manieren. Voor ons is het heel praktisch als je het aanmeldformulier invult. Zo hebben wij alle gegevens om goed van start te gaan. Neem je liever rechtstreeks contact op of heb je nog extra vragen? Dan kan je onderstaand contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen.

Elke telefoon of e-mail is vrijblijvend. Uit respect voor de cliënt worden er geen telefoons beantwoord tijdens de sessies. Maar laat gerust je gegevens achter en dan contacteren we je spoedig terug.

Mocht je binnen de 48 uur geen antwoord op je mail hebben ontvangen. Controleer dan zeker even je spam en/of overige folders van je mailbox.

Onze contactgegevens
Onze locatie
Parkeren

De praktijk bevindt zich tegenover de kerk in Voorshoven, in een groot appartementsgebouw. De ingang van de praktijk (zij-ingang van het appartementsblok) kan je vinden via de grote parking tegenover de kerk.

Met de bus

Met de bus kan je komen met de volgende lijnen: 

  • Lijn 302
  • Lijn 14
  • Lijn 11

Je stapt dan af of op aan halte ‘Neeroeteren Tip’ op de Ophovenstraat. Van hieruit wandel je ongeveer een kwartier tot aan de praktijk. Je steekt dan best het kruispunt over richting de Voorshoventerweg en volgt de weg tot je aan je rechterkant het appartementsgebouw op nr. 64 ziet. Via de parking bereik je de zij-ingang naar de praktijk.

Stuur ons een bericht