Aanbod volwassenen

Wanneer het moeilijk loopt...

Het loopt allemaal even niet, de uren kruipen voorbij. Of het gaat te snel, alsof er zoveel buiten je om gebeurt en je maar probeer om ‘alle balletjes in de lucht te houden’.

Je voelt dat het moeilijk loopt in je gezin, in je relatie of op het werk of in je opleiding. En met je omgeving kom je er niet helemaal meer aan uit. Je weet met jezelf geen blijf, voelt je in de knoop zitten. Of je hebt het gevoel jezelf constant voorbij te hollen.

Of misschien weet je het niet goed. Misschien voel je je niet goed, maar weet je eigenlijk niet waarom. Je kan opmerken dat je niet goed slaapt of bang bent. Je voelt je onbegrepen of anders. Of overspannen. Medicatie helpt niet, of toch niet zoals je gehoopt had.

 

Het is heel normaal dat je soms tegen zulke zaken aanloopt in het leven. Maar dit betekent niet dat je het zomaar moet ondergaan, op je eentje. Vaak helpt het om er met iemand over te praten, om je verhaal te kunnen vertellen en je emoties te kunnen uiten.

Ook zonder de ‘grote problemen’ in het leven, ben je welkom om hetzelfde te doen. Jezelf beter leren kennen, reflecteren op wie je bent en wat je wil of nodig hebt, kan een heel verrijkende ervaring zijn.

Een face-to-face ontmoeting met een psycholoog of psychotherapeut kan je deze ruimte bieden. Ruimte om, met de frisse blik van een ‘ander’, een nieuw licht te werpen op wat jij belangrijk vindt in het leven. En het kan de moed geven om het vast te pakken en er iets mee te doen.

Snuister gerust even rond in het aanbod en verzamel de informatie die je belangrijk vindt. 

Individuele gesprekken

Bij ons kan je terecht voor psychotherapie of psychologische begeleiding.

suonglephoto2021(61)

Relatietherapie

Versterk of herstel de verbinding en communicatie met je partner.

Groepstherapie

Leer jezelf kennen en tonen in contact met groepsgenoten.